Herstelgesprek

Nadat je een eerste contact met mij hebt gelegd waarin je hebt aangegeven wat de aanleiding is voor het maken van een afspraak voor een herstelgesprek,  plannen we samen een afspraak. Dit kan bij jou thuis maar je kunt ook naar mij toekomen, waar jij je het prettigst bij voelt.

Tijdens dit gesprek (ongeveer 1,5 uur), bespreken we de klachten, mogelijke oorzaken en wat je hoopt dat er veranderd/verbeterd.

D.m.v. het verbeelden van een door jou gekozen verandersituatie laat ik je het gevoel en eventuele inzichten die daarbij komen kijken ervaren. Dit zet jou “moederbrein” aan het werk waardoor herstel kan gaan plaatsvinden.

Aan het eind van het gesprek spreken we een evaluatiemoment af, meestal 2-3 weken later. Dit kan telefonisch. Afhankelijk van de ervaringen en effecten ronden we het contact af of plannen we een nieuw contactmoment voor een vervolggesprek, ik ben er voor je zolang je, je niet hersteld voelt.

Zeker 80% van de vrouwen die 1 of 2 gesprekken hebben gevolgd voelen zich hersteld van de klachten die ze zelf hadden ingebracht.

Tip: Het gesprek zelf maar ook daarna kost veel (brein)energie, houd hier rekening mee met de verdere planning van je dag. Drink daarbij ook voldoende water om afvalstoffen die vrijkomen af te voeren.

Herstelgesprek in de stoel
Herstelgesprek