9 Maanden-Coachtraject

Tijdens dit coaching traject werk je met met de opgeslagen wijsheid die zich in jezelf bevindt. Ik (en wij als trauma preventie coaches) zijn ervan overtuigt dat jij weet wat goed voor je is en wat/wie je daarbij nodig hebt. De kunst is om bij die diepere laag van jezelf te komen om van daaruit in vertrouwen zwanger te kunnen zijn, te mogen baren en het moederschap (weer opnieuw) aan te mogen gaan.

Ik wil je daarbij helpen, dit doe ik d.m.v. het doe-boek: Ik beval, in vertrouwen. Dit boek krijg je van mij als je het 9 maanden coaching traject met mij aangaat. M.b.v. dit boek, waar je thuis mee aan de slag gaat, begeleid ik jou tijdens je ontdekkingsreis  via de 4 delen van het doe-boek:

  • mijn leven
  • ik verwacht
  • ik beval
  • mijn herstel

De 9 staat voor de gemiddelde duur van de zwangerschap maar ook voor de gemiddelde duur van coaching. Meestal start het traject tijdens de zwangerschap ( 4 coach momenten) maar het stopt niet met de geboorte van je kind. Ook daarna zullen er nog 2 coach momenten plaats vinden, 1x kort na de bevalling en 1x na ongeveer 3 maanden. Tussendoor ben ik er ook voor je, mocht dat voor jou nodig zijn. Dit bespreken we tijdens het eerste coach moment.

Het is een traject waarbij je gevoelsleven wordt aangeraakt, de dieper lagen van waaruit je keuzes maakt.

Er is een duidelijk verband tussen de geboorte ervaring en de gezondheid van moeder en kind. Positieve ervaringen zorgen voor positieve gezondheid. Door jezelf emotioneel krachtig te maken, dat je voelt wat wel of niet goed is voor je, zet je jouw emoties in om te komen tot positieve geboorte ervaringen.

Dit traject is niet alleen tijdens je transformatie naar (weer) moeder worden een verrijking maar hier profiteer jij en je kind(eren) levenslang van.