De 9 maanden coach praktijk richt zich vooral op (a.s.) moeders. Mocht je, je herkennen in één van het onderstaande, weet dat ik er voor je wil zijn.

Heb je klachten waarvan je denkt dat ze te maken hebben met je miskraam, bevalling of een andere fase van het geboorteproces dan kan ik je d.m.v. het hersteltraject helpen je klachten grotendeels te verminderen of geheel te verhelpen.

Ben je zwanger of wil je zwanger worden en wil je emotioneel sterk staan tijdens het gehele geboorteproces (geboortewens-conceptie-zwangerschap-bevalling-kraamperiode-pril moederschap), ik kan je daarin begeleiden a.d.h.v. het 9 maanden coach traject.

Wil je zwanger worden maar je bemerkt (emotionele) blokkades, ik kan samen met jou kijken wat jij emotioneel gezien nodig hebt. Mogelijk komen we uit bij een herstelgesprek of een deel volgen van het 9 maanden coach traject is ook een mogelijkheid.

Wil je samen met (max 3) andere vrouwen een dag stil staan in verbinding met jezelf en je kind(eren), dan is er de eendaagse Zobevalik workshop, met eventueel een partneravond.

Voel je dat er iets niet klopt maar je weet niet wat (het zou ook vanuit je eigen geboorte kunnen zijn), ik wil er voor je zijn. Ik kan naar je luisteren zonder te oordelen en door je terug te geven wat ik hoor en zie, kan jij zelf aan de slag om de diepere lagen in jezelf te ontdekken en er vat op te krijgen.

De 9 maanden coach praktijk staat voor aandacht en bewustwording van wie jij in de kern bent en het vertrouwen in de natuurlijke processen.