Naast het 9 maanden coach traject geef ik ook de eendaagse Zobevalik workshop. Als je geïnteresseerd bent in een verkorte versie van het 9 maanden coachtraject, dan is dit zeker iets voor jou. Samen met maximaal nog drie (a.s.) moeders ga je, je m.b.v. het van tevoren toegestuurde Doeboek: Ik beval in vertrouwen, je verdiepen in hoe jij je bevalling en alles daaromheen wilt ervaren.

Emotionele verdieping van het transformatieproces wat al volop gaande is in je lijf. Verbinding met jezelf en je kind(eren). Deze dag is inclusief lunch en met de mogelijkheid voor een partneravond. Daarbij is er ook na de bevalling (telefonisch) contact met aandacht voor de emotionele gezondheid voor jou en je kind(eren). Voor vragen mag je altijd bellen. Workshops worden gegeven in Ureterp bij mij thuis.

De data voor de eendaagse Zobevalik workshop in 2023 zijn:

Donderdag 12 januari

Maandag 6 februari

Woensdag 8 maart

Dinsdag 4 april

Woensdag 3 mei

Vrijdag 9 juni

Dinsdag 4 juli

Woensdag 6 september

Maandag 2 oktober

Woensdag 1 november

Woensdag 6 december

De workshop is van 10.00-15.00 inclusief koffie/thee en lunch.

In jan/feb/mrt voor gereduceerde prijs, zie tarieven.

De partneravond is een extra optie en datum daarvoor wordt (i.o.m. betrokkenen) na afloop van de workshop vastgesteld, liefst binnen een week na het volgen van de workshop. Wil je de workshop graag samen met 3 vriendinnen op een voor jullie geschikte datum willen volgen, bel mij dan voor de mogelijkheden, 06-48822833. De workshop wordt bij mij thuis in Ureterp aan: de Feart 61, gegeven. Wil je de workshop liever, met jou selecte gezelschap, op een andere locatie volgen, ook daarvoor mag je mij benaderen.