Zo Beval Ik Workshop

Tijdens deze workshop sta je met max. nog 3 vrouwen stil bij wat jij voelt en wenst tijdens deze zwangerschap voor jezelf en je kind(eren). Van te voren krijg je van mij het Zobevalik doeboek. De thema’s die hierin centraal staan zijn; Mijn leven, Ik verwacht, Ik beval, Mijn herstel. Je kan hier thuis alvast mee aan de slag ter voorbereiding.

Tijdens de workshop krijg je informatie over de werking van het moederbrein, de werking van de hormonen en de fysiologische baring. Omdat ik ook werkzaam ben als obstetrieverpleegkundige op een kraam en verloskunde afdeling kan ik desgewenst informatie geven over medische handelingen. De onvoorspelbaarheid van een geboorte komt ook aan bod en wat voor verstoring kan zorgen tijdens het baringsproces en hoe in je kracht te blijven staan, ook als het anders loopt dan verwacht of gehoopt. Door je emotioneel goed voor te bereiden kan jijzelf de juiste keuzes gaan maken en in vertrouwen je kindje verwelkomen.

Visualisatie, meditatie en aandacht voor de ademhaling komen aan bod om zo in diepe verbinding te komen met jezelf en je kind(eren). Tijdens de workshop staan jij en je geboortewensen centraal.

De workshop vindt plaats bij mij thuis van 10.00 tot ongeveer 15.00. Koffie/thee en lunch zijn inbegrepen. Als extra is er de mogelijkheid tot een partneravond.

Tijdens de partneravond komen kort nogmaals de hormonen, het moederbrein en de fysiologie van geboorte aan de orde. Aandacht gaat uit naar de partnerrol en jullie verwachtingen van elkaar. Kijk bij aanbeveling bij podcast de vaderrol.

In de kraamweek hebben we een telefonisch contactmoment en na ongeveer 3 maanden ook weer. Hierin kan jij je verhaal kwijt en we bespreken hoe het met je is. We zoeken de verdieping zodat positieve ervaringen bekrachtigd worden en negatieve ervaringen de benodigde aandacht krijgen. Dit om te voorkomen dat je klachten gaat ervaren.

Tussen het eerste contactmoment en het afsluitende moment mag je mij benaderen voor vragen enz. via whats app of telefonisch.

Deze workshop geeft je inzicht en vertrouwen in jezelf voor de komende bevalling en zorgt tevens voor een liefdevolle en krachtige boost die je meeneemt het moederschap in. Kijk op zobevalik voor de bijbehorende brochure.

Wil je graag de boost van deze workshop maar in iets andere vorm? Neem gerust contact met mij op. Bijvoorbeeld als je het samen met je partner bij jou thuis wilt, of met eigen vriendinnen of op een andere data. Ik heb flexibele werktijden dus we kunnen samen kijken naar wat past voor jou/jullie.

Gun jij jezelf een dag in het teken van verbinding met je kind(eren) en jouw geboortewensen?

Bekijk hier de data van de aankomende workshops